(+38 067) 440-61-16
(+38 063) 769-07-26

legal.justicia

SiteHeart

Украинская юридическая компания «Юстиция» создана для реализации Ваших бизнес-решений и поиску творческих идей для решения нестандартных вопросов

Українська юридична компанія «Юстиція» - член Асоціації правників України

26 апреля 2011

У Києві пройшов VII Щорічний юридичний форум Асоціації правників України КИЇВ – 25 лютого 2011 року.

Асоціація правників України (АПУ) провела VII Щорічний юридичний форум «Розвиток ринку юридичних послуг в Україні-2011, який традиційно збирав учасників у готелі Radisson Blu». Організаційний комітет Форуму на чолі з членом Правління АПУ Олегом Макаровим (АО «ЮФ «Василь Кісіль і Партнери») запропонував для обговорення найактуальніші питання розвитку юридичного ринку у 2011 році. Так, перша сесія була присвячена тенденціями розвитку ринку юридичних послуг та впливові нещодавніх реформ, зокрема судової та податкової, на юридичний бізнес у цілому.

Розпочинаючи роботу першої сесії, Валентин Загарія (ЮФ «Спенсер і Кауфманн») підсумував тенденції на 2011 рік та визначив актуальні у цьому році сфери практики. Серед основних тенденцій — дроблення українського ринку юридичних послуг, відхід юристів у політичну та соціальну діяльність або на державну службу, проектна диференціація у роботі з клієнтом, зменшення кількості зарплатних партнерів тощо. У цьому році найактуальнішими будуть судова практика, банкрутство та реструктуризація. При цьому податкове право залишається найбільш обговорюваною темою серед юридичної спільноти.

Під час другої сесії учасники обговорювали специфіку роботи з певними категоріями клієнтів та роль юриста у забезпеченні процвітання бізнесу клієнта. Гість з Росії Михаїл Сафаров (VEGAS-LEX) представив презентацію щодо управління знаннями в юридичній фірмі та їх капіталізації. Третя сесія, присвячена партнерським відносинам, була побудована у формі панельної дискусії. На продовження теми управлінські питання в юридичній фірмі обговорювалися у заключній, четвертій сесії Форуму.

VII Щорічний юридичний форум АПУ став мало не найчисельнішим за кількістю учасників порівняно з попередніми роками. У Форумі взяли участь також юристи з Росії, Білорусії та Казахстану. Вони охоче давали коментарі щодо розвитку юридичного ринку у своїх країнах. Захід традиційно зібрав юридичну еліту нашої країни — партнерів та керівників юридичних фірм, директорів з розвитку бізнесу та відомих адвокатів. Цього року Асоціація проводила VII Щорічний юридичний форум за підтримки Київської міської кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури.

Учасники Форуму, які мають свідоцтво про зайняття адвокатською діяльністю, отримали сертифікати, що підтверджують отримання залікових балів відповідно до нових вимог підвищення кваліфікації адвокатів. Асоціація правників України висловлює щиру вдячність усім доповідачам, модераторам та учасникам VII Щорічного юридичного форуму Асоціації правників України, а також правовим та інформаційним партнерам.

 

Персональный адвокатВаша юридическая поддержка на протяжении года по специальной цене 799 гривен в год

Полезная информацияполезная информация о ежедневных юридических вопросах

Полезные ссылкиперечень ссылок на сайты административных и судовых структур, а также на полезные интернет-ресурсы

Государственная регистрацияуслуги по регистрации и ликвидации предприятий и организаций различного уровня

Бланки документовпримеры различных договоров, примеры заявлений и других документов

Проблемные кредиты и депозитыинформация для тех, кто имеет затруднения с банками