(+38 067) 440-61-16
(+38 063) 769-07-26

legal.justicia

SiteHeart

Українська юридична компанія «Юстиція» створена для втілення в життя Ваших бізнес-рішень та знаходження творчого підходу до подолання складних питань.

Бизнес-партнерство

7 березеня 2012

Юридична компанія «Юстиція» розширює спектр надання юридичних послуг для громадян та юридичних осіб на території Україні, а також за її межами, тому ми пропонуємо всім юридичним компаніям стати нашим партнером-представником в своєму регіоні або місті.

Нашамета - створення партнерської підтримки для надання повного комплексу послуг і захисту інтересів громадян, а також розширення послуг, що надаються, як в юридичній сфері, так і інших галузях.

Співробітництво охоплює такі сфери надання послуг:

- Консультування, юридичний аудит договорів, супровід бізнесу;

- Представництво інтересів в суді та державних органах.

Юридична компанія «Юстиція» надає послуги з реєстрації та ліквідації підприємств, вирішення корпоративних та господарських спорів, врегулювання питань з митних спорах, страховим та адміністративних спорів, сімейних і спадкових спорах, житловим та земельних спорів, а також юридичний аутсорсинг підприємств.

Ми працюємо з юридичними фірмами, практикуючими юристами і адвокатами, оціночними компаніями, третейським судом, приватними нотаріусами та нотаріальними конторами.

На даний момент юридична компанія розширює свій бізнес на території України і має бізнес партнера в Харкові, де Ви можете отримати повний комплекс юридичних послуг.

Ми зацікавлені в партнерському співробітництві і просування нових проектів, готові розглянути Ваші побажання і пропозиції.

Наша компанія направлена ??на створення ділової та ефективної команди фахівців в кожному регіоні України, а також за її межами.

З повагою,

Колектив

Українська юридична компанія «Юстиція»

 

Персональний адвокатВаша юридична підтримка протягом року за спеціальною ціною 799 гривень на рік

Корисна інформаціякорисна інформація, щодо юридичних нюансів у повсягденних справах

Корисні посиланняпосилання на сайті адміністративних та судових установ а також на корисні інтернет-ресурси

Державна реєстраціяпослуги по реєстрації та ліквідації підприємств та організацій різних рівнів

Бланки документіву розділі зможете знайти зразки різних договорів, зразки заяв, позовів та скарг

Проблемні кредити та депозитиінформація для тих, хто має фінансові ускладнення з банками та фінансовими установами